Avaliações de Casa 22 Hoorn

Avaliações recentes

5.0
Prumper
Ontem

Was weer prima voor elkaar, goed warm en lekker gegeten. Bezorging ondanks het slechte weer zoals altijd heel vriendelijk.

Wim
18 setembro 2022
Yvonne
11 setembro 2022

Heerlijke dunne knapperige bodem. Heet afgeleverd op het adres. Smakelijke topping.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
7 setembro 2022

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top!!!!

Alex
21 agosto 2022

Was erg lekker, alleen had de portie van de Melanzane Parmiggiana wat groter mogen wezen. Maar we zullen zeker vaker gaan bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prumper
30 julho 2022

Wat moet ik nog zeggen, zoals altijd perfekt en met 20 minuten bezorgd. Toppers !!!

Miranda
18 julho 2022
P. van den Anker
13 julho 2022

Nooit geen klachten gehad, maar de laatste 2 bestellingen waren niet zoals we gewend zijn. De bestelling van vandaag niet eens helemaal opgegeten. Mvg.

JN
8 julho 2022

Zeer snel een goede pizza thuisbezorgd

Giel
6 julho 2022

Snel geleverd en pizza smaakte top! Aanrader!

Patries
3 julho 2022

Was weer overheerlijk!! Dank jullie wel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prumper
2 julho 2022

Binnen 25 in huis en zoals altijd perfect!! Die tijd is tussen bestellen en thuis bezorgd zijn, zijn er weinig die dit ook bieden!!

Gs
29 junho 2022

Super snel en heerlijk smullen!

Patries
27 junho 2022

Eerste bestelling gedaan, maar zeker niet de laatste! Heerlijk gegeten! Dank jullie wel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eekelen
23 junho 2022

Supersnelle bezorging, heerlijke pizza’s. Gaan we vaker bestellen hier.

Prumper
21 junho 2022

Binnen 25 minuten bezorgd, alles weer erg lekker. Bezorging zeer vriendelijk zoals altijd.

Bas
2 junho 2022

Super hartelijke ondernemer en team die de keuken benaderen vanuit passie. Heerlijke pizza en goed ondernemerschap!

Esther
7 maio 2022

Heerlijke pizza’s!

Peter
2 maio 2022

Wat een heerlijke pizza. De calzone is echt een aanrader. Snel weer bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prumper
2 maio 2022

Prima verzorgd en binnen 30 min. bezorgd. De beste pizza's en pasta's van Hoorn !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Prumper
24 abril 2022

Geen woorden nodig, gewoon top !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C. van Wilgen
22 abril 2022

alles was prima en heerlijk eten!

Anita
16 abril 2022

..en weer een heerlijke verse pizza en huisgemaakte tiramisu gegeten. Bezorgd binnen de aangegeven tijd op een drukke vrijdag avond!

Prumper
7 abril 2022

De beste!

Prumper
3 abril 2022

Voor mij de beste !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
3 abril 2022

Echt supersnel, fantastisch! Met 30 minuten was het er al. Jammer dat de focasia een cracker leek en bij de carbonara had meer roomsaus bij gekund wat mij betreft.

prima
21 março 2022
Mathilde
20 março 2022

Super lekker gegeten. Heerlijke al dente pasta. En een pizza zoals je hem verwacht’ de salade was fris en knapperig. Echt een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corry Knip
18 março 2022

Het eten was nog zo lekker warm. En zo goed van smaak. En een lachende bezorger!

Tillema
9 março 2022

Snel bezorgd, Prima eten Top!

Stéphanie
3 março 2022
Tom
1 março 2022

Heerlijke pizza, de canneloni was uitstekend. Aanrader!

Anita
25 fevereiro 2022

Heerlijke vers gemaakte pizza margherita gegeten.

Mariska
19 fevereiro 2022

Top! Zoals altijd 😊

AW
19 fevereiro 2022

De pizza’s waren weer top

Robert
6 fevereiro 2022
Sandra
30 janeiro 2022

Heerlijke pizza

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark Van De Streek
30 janeiro 2022

Superlekkere pizza’s en altijd snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijke
22 janeiro 2022

De spaghetti carbonara viel erg tegen, de saus was niet lekker en de spekjes veel te groot, de hoeveelheid was te veel. De cannelloni en de pizza’s waren lekker. De tiramisu was heerlijk maar te grote portie voor 1 persoon, prima om daar met 2en van te eten. De bezorging was stipt op tijd!

Chantal kieboom
20 janeiro 2022

Dikke duim lekkerste pizza die ik heb gegeten Bezorging was goed en optijd zijn vriendelijk Hopen dat ze snel open kunnen om daar te kunnen eten

M Huiskes
6 janeiro 2022
Saida Eljarroudi
5 janeiro 2022

Eten was goed, warm en snel bezorgd. Aardige bezorger ook

Carla Druijf
28 dezembro 2021

Het was weer helemaal top!

Rm Van den Bogaard
28 dezembro 2021

Lekker gegeten. Bezorging zelfs 25 minuten eerder dan verwacht. Top!

Carla
22 dezembro 2021

Smaakvolle pizza en vlot geleverd.

M. Blenckers
19 dezembro 2021

Alleen maar complimenten!! Het eten is verslavend lekker! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Aanrader!!

Familie Zwaan
18 dezembro 2021

Altijd lekker... een van onze favoriete restaurants in Hoorn

Mariska
15 dezembro 2021

Voor het eerst dat de kwaliteit een beetje tegenviel

Gaby
14 dezembro 2021

Geweldig en en over heerlijke top pizza!

Karen
10 dezembro 2021

Snel, warm en lekker!!

Jan Stam
3 dezembro 2021

was weer prima gisteren

Coen
30 novembro 2021

Goed en lekker! Op tijd en warm en Evelien is lief

Fred Quint
30 novembro 2021

Pizza's waren lauw toen we ze op tafel zetten. Moesten ze in de oven opwarmen. Verder prima gegeten.

Rosanna
28 novembro 2021

Leuke bezorging, lekkere pizza maar de pasta viel behoorlijk tegen.

Familie Zwaan
6 novembro 2021

Heerlijke pizza & pasta. Iedereen hier blij...voor iedereen iets lekkers op met menu.

Tillema
31 outubro 2021

Heerlijk vers,snelle levering! Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heidi
23 outubro 2021

Wat een heerlijke foccaccia en top pasta en Pizza. Heerlijk gegeten😍🥰

Gummetje
18 outubro 2021

Best pizza in town. Heerlijk gegeten. Iedere pizza als calzone. Goed concept. Ga zeker vaker bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aart
14 outubro 2021

Heerlijke producten, snelle service en zeer vriendelijke bezorger. Aanrader.

Thomas
22 setembro 2021

mooi op tijd en heerlijke Italiaanse pizza's

Rosalyn
8 setembro 2021

Op de pizza Margherita zat heel olie (of vet?) maar bij de salami niet. Misschien dat hier iets aan gedaan kan worden? Of misschien was het eenmalig? Verder super lekker!

Madeleine
22 agosto 2021
Dennis
20 agosto 2021

Beste pizza van Hoorn! Smaken echt zoals in Italië.

Pierre
19 agosto 2021

Heerlijk!!!!!! Fluweelzacht pizzadeeg. De paella was nog heet toen we m openmaakten na bezorging. Herhalingsgevaar groot!

Visser
3 agosto 2021

Ik heb al op het punt gestaan een recensie te schrijven op jullie Facebook pagina, maar ik wil jullie een kans geven om hier morgen nog bij ons op terug te komen. Zoals jullie met ons hebben afgesproken. Echter kreeg ik nu een e-mail met de vraag om een recensie te schrijven en heb ik dus toch besloten dit te doen. Wij zijn allerminst tevreden over hoe het vanavond gegaan is. Om 19:00 hebben wij een bestelling gedaan van een pizza, pasta en 2 ijsjes. We kregen een e-mail dat de verwachting was dat dit om 20:05u bezorgd zou worden. Wij vonden dit al een behoorlijke levertijd voor een “gewone” dinsdag en een bestelling na “spits” tijd. Echter om 20:15u was onze bestelling nog niet geleverd. En hebben wij telefonisch contact opgenomen; de dame aan de telefoon gaf aan dat het voorlopig nog even kon duren, omdat de bezorger even niet kon komen. Wat wij op zich al een vreemde boodschap vonden, als een restaurant een bezorgservice levert. De dame uitgelegd dat m’n partner spoedig weg zou

Giel
3 agosto 2021

Top pizza’s! Niets mis mee.

Bert Nienhuis
17 julho 2021

Bezorging op tijd en heerlijke pizza’s.

Jarrik
17 julho 2021
Kevin
11 julho 2021

Als niet liefhebber van pizza’s, vond ik deze toch wel erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thamar
18 junho 2021

Heerlijk gegeten. Pizza's op verzoek al voorgesneden.

Anita
8 junho 2021

Heerlijke pizza en paella gegeten. Vers en goed warm. Zeer vriendelijke bezorger. Een dikke 10+ voor casa22

jillings
4 junho 2021

de pizza s waren erg lekker als tip er zat beenham op een pizza. Dat was wel erg veel ham misschien volgende keer iets minder. Maar smaken verschillen uiteraard. Het was evengoed heerlijk.

gaby
30 maio 2021

Lekkere pizza's snelle en vriendelijke service kortom Top!

Jane
24 maio 2021
Robert
24 maio 2021

Heerlijke pizza’s met verse ingrediënten en fantastische smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mathilde
22 maio 2021

Heerlijk gegeten, De pizza's waren heerlijk. Authentiek van smaak. De pasta's voortreffelijk. Fijne service en ohh jaa die Tiramisu, ongelofelijk zalig en veel te lekker!

Brian
19 maio 2021

Heerlijk

Jorrick
12 maio 2021

Top pizza's!

D en C
10 maio 2021

Was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D en C
10 maio 2021

Was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nick
5 maio 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd. Bodem en korst goede textuur, saus prima van smaak en de juiste hoeveelheid/verdeling toppings. Bezorging is in de meeste gevallen eerder dan door mij aangegeven bezorgtijd. In veel gevallen is dat ok, maar niet altijd. Mijn advies is daarom dat wanneer er een specifieke bezorgtijd wordt verzocht deze ook aan te houden. Verder zijn de bezorgers wel altijd vriendelijk en gebruiken de juiste etiquetten.

Wendy
2 maio 2021

Was heerlijk. Warm en zag er prachtig uit de paella.

jc jonker
30 abril 2021
Annemiek
27 abril 2021

Vers bereid, knapperig, goede smaken, veel extra of juist minder toppings mogelijk

Rick
21 abril 2021

Heerlijk knapperige pizza’s echt een aanrader.

jcjonker
31 março 2021

....en wij voegen er een extra 🌟 aan toe!

Wouter Stam
29 março 2021

Weer genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eva Wijnhold
26 março 2021

Het was echt heel erg lekker.

JC Jonker
23 março 2021
Jorrick
19 março 2021

Pizza's waren weer top!

Ymke
18 março 2021

Heerlijke pizza's. Lekkere dunne bodem met een goede belegging. Ook goed warm de pizza's. Op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorger.

Roger
9 março 2021

Pizza's en pasta-pesto 😋

Admiraal
28 fevereiro 2021

Koelde redelijk snel af. Maar dat kwam ook door de afstand van bezorging naar ons huis. Dus beetje door eten. Maar we hebben weer heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. Casa 22 is Altijd een aanrader! Hopelijk kunnen we binnenkort eens in t restaurant eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T van de Scheur
27 fevereiro 2021
René
15 fevereiro 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten ! Een aanrader voor een ieder.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Melissa Kok
13 fevereiro 2021

Wat een heerlijke pizza hebben wij gegeten vrijdagavond! Pepperoni en seranoham rucola, vers uit de oven opgehaald. Goeie bodem, niet te veel kaas en een lekkere tomatensaus. Daarnaast vriendelijke en gezellige mensen aan het werk in het restaurant. Ik hoop dat jullie snel open mogen, want het zag er sfeervol uit binnen en het eten was heerlijk!

Jorrick
5 fevereiro 2021

Een verzorgde bezorgster. Pizza's waren heerlijk. Aanrader

Willem Hartog
29 janeiro 2021

Dit is echt smullen! De paella is rijk gevuld en perfect op smaak. Precies goed!!

A.W.
16 janeiro 2021

Ik ben zo blij met een nieuwe pizzeria in hoorn! Evelien en Quinten, wat doen jullie het fantastisch. Net drie heerlijke pizza’s besteld en ze waren heerlijk. Ga zo door

Ans
11 janeiro 2021

Fijn dat wordt doorgegeven per mail hoe laat het ongeveer gebracht wordt. Onze bestelling kwam op tijd, de pizza en de tiramisu waren heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn Dontje
8 janeiro 2021

Het was heerlijk!!

Esther
5 janeiro 2021

Mooi optijd bezorgd. Was ook nog warm ondanks het toch een stukje rijden naar ons. Heerlijk gegeten. Tiramisu was wat veel na het hoofdgerecht, dus daar genieten we morgen nog een keer van! Prima bevallen hopelijk kunnen we een volgende keer in het restaurant eten! Iig een aanrader.

Ineke bouman
1 janeiro 2020

Goedendag. Ik vind het vervelend maar wij waren niet tevreden. De paella was veel te vochtig en de rijst was net pap. De vis was het enige wat wij hebben opgegeten. De carbonara was heel erg waterig. De salade was goed en het brood ook. Graag hoor ik van u Vriendelijke groet

Dennis
1 janeiro 2020

Super pizza! Dit smaakt echt naar Italië 😋😋

Mark
31 dezembro 2020

Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

Marion
30 dezembro 2020

Vandaag bij Cassa 22 voor de eerste een pizza besteld, zeker voor herhaling vatbaar! Pizza was heel smaakvol en goed warm. Tot gauw!

Leonie
27 dezembro 2020

Heerlijke pizza gegeten en snelle, vriendelijke bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stephan
24 dezembro 2020

Eten was top. Warm en op de juiste tijd geleverd. Aanrader dus!!

Jan
23 dezembro 2020

Sorry! Maar het viel ons een beetje tegen! Kleine porties en weinig smaak! Wij vonden het voor het geld niet waard!

Robert
22 dezembro 2020

Fantastische pasta en paella. Heerlijk gegeten.

Van Wilgen
20 dezembro 2020

Heerlijk zoals altijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inèza
19 dezembro 2020

Een romantisch thuisdiner met heerlijke paella mixto en tiramisu van Casa 22 en een stevige Crianza van Het Fust; alsof we weer even in Spanje waren!

J. Broersen
19 dezembro 2020

Prima, goed van smaak en op tijd bezorgd.

Ron
19 dezembro 2020

Pizza was erg lekker en bezorging super snel! Kleine tip, voor de bezorger op de fiets, hoe de dozen in de rugzak te stapelen. Nu waren de pizza’s op hun zijkant vervoerd en was de inhoud er volledig afgeschoven 😉 Maar zeker niet minder lekker! Thanks!

Marcel
18 dezembro 2020

1 woord . Geweldig

Janine
11 dezembro 2020

Super goede service en lekkere pizza’s!

C Out
7 dezembro 2020

Smaak paella goed. In stukje in blad Hier stond dat er een krokante paella-korst zou zijn(socarrat) maar die ontbrak. Rijst was meer risottoachtig.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jorrick
3 dezembro 2020

Een nette vriendelijke bezorgster. Warm en optijd geleverd De pizza en pasta waren top!! Zeker een aanrader.

Ruben
2 dezembro 2020

Heerlijk gegeten, grote porties en snelle bezorging. Tot snel.

Hans B.
29 novembro 2020

Ook deze keer erg lekker gegeten. Super ook dat je zelf kunt aangeven welke onderdelen je wel of niet in je pizza/pasta terug wilt zien :-)

D.
29 novembro 2020

De pizza, pasta en tiramisu was heerlijk! Echt een aanrader!

Durmaz y
28 novembro 2020
Werner
27 novembro 2020

Heerlijk gegeten! Ook erg leuk dat je zoveel keuze hebt in toppings. Vriendelijke service

Henk
25 novembro 2020

Heerlijk gegeten

Marije
23 novembro 2020

Precies op de minuut af bezorgd en voor herhaling vatbaar! Meestal halen we pizza in de supermarkt want als we laten bezorgen, krijgt onze dochter soms last van haar buik (vanwege het vet of de kaas?...). En vaak vinden onze kids de pepperoni te pittig. Maar bij Casa22 nergens last van! Pizza heerlijk, pepperoni heerlijk en geen buikpijn!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de kwaadsteniet
22 novembro 2020
.....
22 novembro 2020
Cindy & Marielle
21 novembro 2020

Onze girlsnight home goed begonnen met heerlijke pizza's!! Wijntje erbij en het is compleet! De persoonlijke groet van de kok werd mega gewaardeerd 😎!! Op naar de volgende keer, maar dan liefst in Casa 22.

Sjoerd
21 novembro 2020

Super lekkere pizza's en ik kom zeker snel terug om in het restaurant te gaan eten! Absoluut een aanrader!

Lily
20 novembro 2020

De pizza was super leuk en ook heel snel bezorgd. We gaan zeker nog een keertje bestellen!

D binkhorst
19 novembro 2020
Maarten Besse
17 novembro 2020

Paella was super lekker! Pizza diabolo was goed pittig :-) Absoluut een aanrader! Bezorging keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sam Kluft
15 novembro 2020

Eten was fantastisch en bovengemiddeld qua grootte. Bezorging was matig aangezien de pizzatopping helemaal van de pizza was afgegledsn tijdens de bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maaike
15 novembro 2020

Matige kwaliteit, niets bijzonders. Eten was er snel maar waarschijnlijk daardoor lag alles half in puin bij aankomst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fleur Veerbeek
14 novembro 2020

De pizza marisco lag voor de helft eraf. De pizza had wat warmer mogen zijn. Verder was het erg lekker allemaal.

Lilian slotegraaf
14 novembro 2020

Het was allemaal super lekker énige minpuntje was dat de pizza van mn moeder koud was dat hij aankwam. Pasta was super en de tiramisu was goddelijk

Hand B.
13 novembro 2020
A. Klein
13 novembro 2020

Heerlijke pizza’s op de vrijdagavond! Makkelijk te bestellen en op tijd af te halen. Leuke nieuwe aanwinst in Hoorn

Tim
13 novembro 2020

Goeie service, vriendelijke mensen en lekker eten!

Jorrick
13 novembro 2020

Lekkere pizza's. Zeker vaker bestellen.

Desiree
12 novembro 2020

Heerlijk gegeten was echt top! Succes!!!